Over Catrien

Mijn naam is Catrien Floris, in 2010 heb ik floorganize opgericht met als doel praktische handvatten te geven aan mensen die hun werkgeluk willen vergroten.

Werkgeluk en flow hebben mij van jongs af aan bezig gehouden. Mijn ouders gingen iedere dag fluitend naar hun werk, zij waren een groot voorbeeld in werken met plezier. Toen ik eenmaal zelf werkende was besefte ik dat werkgeluk niet iets vanzelfsprekends is. Het is afhankelijk van een aantal factoren waaronder jij zelf. Dat gedeelte van werkgeluk waar mensen zelf invloed op uit kunnen oefenen heeft mijn interesse.

Werkgeluk

Alle activiteiten van floorganize dienen als handvat om het werkgeluk en bewustzijn te vergroten.

Wanneer je lekker in je vel zit ben je weerbaarder, stressbestendiger, effectiever, optimistischer en creatiever. Daarnaast lukt het je beter om samen te werken en met succes resultaten te behalen.

 

Mijn werkgeluk zit in betrokken, direct, eerlijk, vrolijk en resultaatgericht samenwerken met de mensen die op mijn pad komen. Mijn talent ligt in het versimpelen van ogenschijnlijk moeilijke dingen, de “waarom? fase” heeft me nooit verlaten. Met een frisse praktische blik zorg ik ervoor dat we samen snelle resultaten halen.

buttonNeem contact op!