Training "Regie in Werkgeluk"

Op een praktische manier je eigen (werk-) geluk creëren!

Als je gelukkig bent dan gaat alles veel gemakkelijker. Je bent flexibeler, creatiever, effectiever en positiever. Het maakt dat je lekker in je vel zit, makkelijker contacten maakt en dat je productiever bent.

Wanneer ben je dan gelukkig? Er zijn vele wetenschappelijke onderzoeken naar gedaan. Mensen hebben behoefte aan autonomie, zingeving en focus op het gebruik van hun talenten (motivatie). Daarnaast zijn onderlinge relaties belangrijk voor het geluksgevoel.

Eigen werkgeluk

Bovenstaande, in combinatie met positief gedrag, maken dat je invloed kunt uitoefenen op je eigen werkgeluk.

Gedachtes en gevoelens hebben invloed op ons gedrag. Soms zijn we ons niet of onvoldoende bewust hiervan. Door hierop te reflecteren lukt het om met voldoende afstand je eigen patronen te doorzien en te doorbreken. Het geeft je rust, inzichten en vertrouwen.

Resultaat

Tijdens de training leer je alles over werkgeluk, motivatie, ondersteunend gedrag en hoe je dit op een praktische manier in je eigen werk kunt toepassen.

Met het bewust toepassen van de "geluks behoeftes" vergroot jij je werkgeluk. Onderling contact met collega’s tijdens de training zorgt voor mooie verbindingen en nieuwe initiatieven binnen het bedrijf.

Hoe ziet de training eruit?

  • De training bestaat uit 1 dag en 1 dagdeel, waarin op een energieke manier de principes van werkgeluk worden behandeld.
  • Theorie wordt afgewisseld met praktijk.
  • Tussen de trainingsdagen zit een paar weken tijd, zodat je het geleerde in de praktijk kunt uitoefenen.

Voor wie?

Voor iedereen die:
  • Wil ontdekken welke praktische acties er ondernomen kunnen worden om werkgeluk te vergroten.
  • Regie wil pakken op zijn/haar werkgeluk.
  • Werkgeluk wil toepassen in zijn/ haar organisatie.
  • Zin heeft in een inspirerende training.

Trainingen zijn incompany en geschikt voor groepen van maximaal 15 personen.

buttonNeem contact op!